Avsnitt 157: "There's no proof of anything"

65 min

Det är 13 dagar kvar till mellanårsvalet och alla vet, att dagen efter mellanårsvalet börjar uppvärmning inför 2020 på allvar. Så vem blir till slut Demokraternas kandidat? Warren, Harris, Biden - eller någon vi inte ens vet vem det är än?

Med mindre än två veckor kvar till mellanårsvalet är USApodden på plats på Uppsala universitet, hos Utrikespolitiska föreningen, och poddar inför publik. 

Tre kvinnor har den senaste veckan gjort allt förutom att faktiskt säga att de tänker kandidera 2020 - men vem har störst chans att bli Demokraternas presidentkandidat?

Ginna Lindberg, Ekots utrikeschef, Anders Ask, utrikesredaktör på Ekot och Andreas Utterström, kommunikationskonsult, fortsätter också genomgången av spännande delstater inför mellanårsvalet: vilken delstat är det egentligen som är ett USA i miniatyr, både politiskt och till utseendet?

Och var står Trump just nu i förhållande till Saudiarabien efter det förmodade mordet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi?

Dessutom finbesök från systerpodden "Det politiska spelet" som får svara på frågan vem Stefan Löfven respektive Ulf Kristersson skulle valt som running mate om valsystemet i Sverige var mer likt det i USA. 

Programledare: Sara Stenholm Pihl

Producent: Åsa Secher

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista