Plånboken skilsmässospecial

55 min

Har hon rätt att kräva av dig att du ska sälja din del av släktgården? Är du skyldig att fortsätta betala av på hans studielån efter ni har skilt er? Och hur räknar man ut underhåll för barnen? Den här veckan följer vi upp förra veckans bröllopsspecial med allt du behöver veta om skilsmässor. I studion finns våra experter på privatekonomi och civilrätt, Annika Creutzer och Margareta Brattström.

Från moviebox till inbox

Är du trött på att springa till videobutiken och hyra film? Nu kommer fler och fler tjänster där du kan prenumerera på film och serier direkt hem till datorn eller teven. Men filmtjänster har inte samma förutsättningar att slå igenom som musik. Utbudet är sämre och priset är högre. Så hur ska man tänka som konsument?   

En lax är ok men inte en burk rysk kaviar

Just nu jobbar många företags nissar för fullt med att slå in paket till anställda och till potentiella kunder. Men hur mycket kan man ge utan att det klassas som en muta? Och vad riskerar du om du tar emot den där dyra flaskan whiskyn?

Veckans lista – allt man kan göra med en plastkasse

I förra veckans program efterlysta vi vad man kan göra av alla överblivna plastkassar och vi har fått mängder av svar. Aldrig hade vi kunnat ana att man kan skapa så mycket av en vanlig påse.  

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".