Tomas Sjödin

Kommande avsnitt

FÖRFATTARE, PASTOR, FÖRELÄSARE, 59 år. Född i Kramfors, bosatt i Säve. Sommarvärd 2004, 2006 och Vintervärd 2011, 2013, 2014, 2016, 2017.

– Jag skall göra något så paradoxalt som att prata om tystnad. Jag tänkte låta lyssnaren åka med på den ensammaste resa jag någonsin gjort, en resa i bil genom Wyoming i västra USA. En färd genom vidsträckta landskap och in i den stora, ljusa tystnad som är sprängfylld av skönhet och vägledning.

Om Tomas Sjödin

Lyssnarnas Vinterfavorit för sjätte året! Uppskattad föreläsare som sedan 23 år tillbaka skriver krönikor i Göteborgs-Posten.

Har skrivit ett flertal böcker, de senast utgivna heter Det händer när du vilar, Det är mycket man inte måste och Den som hittar sin plats tar ingen annans. Hörs regelbundet i Tankar för dagen i P1.

Ledare för Smyrnakyrkans sociala arbete i centrala Göteborg. Fick 2015 Kungens medalj i 8:e storleken i högblått band för sina ”förtjänstfulla insatser som kommunikatör i existentiella ämnen”. Tilldelades Svenska Bibelsällskapets Bibelpris 2016.

Springer Göteborgsvarvet, gärna och långsamt. En dag i veckan vilar han från dator, telefon och pengar.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista