Kan Louise få Kirunas stadshus handslagna tegel?

40 min
Hur ser Özils framtidsplaner ut? Vilken roll spelar penningtvätt i Köpenhamns under värld? Och hur går det med rivningen av Kirunas stadshus?

Vad händer med snickerierna i Kirunas stadshus?

Rivningen av det prisbelönta Kiruna stadshus pågår för fullt och en del av det högklassiga byggnadsmaterialet kommer att tas tillvara, men inte allt. Är det möjligt för privatpersoner att låta delar av snickerierna i oregon pine, eller det handslagna teglet få nytt liv i en annan byggnad? Eller är det för sent? Det ska vi prata om med Rasmus Norling, kommunantikvarie i Kiruna och Anders Lindberg, informationschef på LKAB, medverkar i dagens talkshow.

Penningtvätt i Köpenhamn

Den hyllade danska tv-serien "Follow the money" tredje säsong visas just nu på DR play. Vad beror det på att penningtvätt spelar så stor roll i skildringen av Köpenhamns undre värld? Vi möter mannen bakom succén Jeppe Gjervig Gram.

Fotbollsstjärnan Mesut Özils framtidplaner

Och så får vi veta mer om vad det kan bero på att fotbollsstjärnan Mezut Özil har bjudit in Turkiets president Erdoğan till sitt bröllop nu sommar? Siktar Özil på att avsluta sin karriär Turkiet eller handlar det om något helt annat? Jennifer Kücükaslan, journalist på Viasat Sport, kommer till studion.

Programledare: Louise Epstein
Bisittare: Thomas Nordegren
Producent: Jakob Runevad Kjellmer