Ett avsnitt från Hultling och Röör i P4
60 min
Arne Hegerfors berättar om misslyckandet
Lör 19 jan 2013 kl 22:05
I Hultling i P4 den här lördagen handlar det om löften - nyårslöften, äktenskapslöften, vallöften men också om att vara ett löfte, en talang. Du hör kända och okända röster om sina nyårslöften, bland andra... sportjournalisten Arne Hegerfors och mästerkocken Sigrid Bárány. Damlandslagets Kosovare Asllani har kallats fotbollslöfte sen hon var sex år, vad gör det med prestationsångesten?

Till studion kommer paret Inga-Lisa och Alf Sigling som förnyade sina äktenskapslöften efter femtio år tillsammans. Hur var det att återigen höra att den du lever med vill älska dig i nöd och lust?

Journalisten Björn Häger samlade på vallöften under sin tid som politiskt reporter på Ekot. Hör om kryphålet i marknadsföringslagen som gör det möjligt för en politiker att lova precis vad som helst på valaffischerna.

Peter Hansson älskar nyårslöften och psykologen Jenny Jägerfeld berättar hur du lättare gör för att hålla dem. Tredje örat Birgitta Granberg avger inga löften vid det nya året, men niger för nymånen.

"Jag har varit rökare. Och jag vet inte hur många nyårsaftnar som varit fyllda av alldeles för många cigaretter – BARA för att jag skulle sluta dagen efter. Det gällde liksom att passa på och suga ut det göttaste medans tid var. Och ångesten när löftet bröts efter någon vecka…"

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".