Religiöst korsförhör – sedan sex

16 min

En saudisk prins blir missnöjd med Professor Bögs kukbild. Och så Rosemary's Baby-utflykten i bergen: först religiöst korsförhör - sedan sex. I andra rapporten har det börjat rassla till i Professor Bögs kontaktnät. Han har blivit som en sockerbit i myrstacken.

Under rubriken "Professor Bög" tar sig Fredrik Apollo Asplund an uppdraget att forska sig fram i Libanons olagliga gayvärld. Dels bland de som vill vara öppna, men framför allt killar som har sex med varandra men aldrig någonsin skulle kalla sig bög eller homosexuell.

Men Professor Bög lånar dig inte bara sina ögon – han lånar dig sin kropp. Han tar reda på fakta genom att ragga sig fram. 

Plötsligt kommer ett oväntat erbjudande från en 22-årig saudisk prins på besök: "Jag bjuder dig på allt under fem dagar – om du skickar en bild på din kuk." Professor Bög skickar en bild, men prinsen är inte nöjd – han måste dra tillbaka sin förhud.

Professor Bög berättar också om bergsutflykten till marmorstugan med de två äldre djupt kristna männen som tycker att det är skamligt att göra politik av sex. Först utsätter de honom för ett religiöst korsförhör – sedan har de sex.

Musik som spelats i avsnittet

 • 18.03
  Mö - Glass
  Album: Glass
  Kompositör: August Fenger, Ronni Vindahl, Karen Marie Örsted
  Bolag: SONY
 • 18.15
  The Irrepressibles - Tears
  Album: Tears
  Kompositör: Okänd
  Bolag: OF NAKED DESIGN
 • 18.25
  Matthew E White - Big Love (Single)
  Album: Big Love
  Kompositör: Andy C Jenkins, Eddie Prendergast, Matthew E White
  Bolag: DOMINO
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista