IRAK:Vardagslivet börjar återvända men bombandet fortsätter

30 min

Klockan är fem i ett och det har blivit dags att blicka ut i världen. Här är Radiokorrespondenterna. Hör Cecilia Uddens exklusiva reportage från Iraks huvudstad Bagdad , där vardagslivet börjar återvända, 10 år efter USAa invasion. Och så följer vi med Nils Horner till ett Indien där kvinnors utsatta situation dominerar debatten. Många kvinnor är arga över att det inte händer något för att skydda kvinnorna tillräckligt snabbt. Chicago är en stad som behöver hjälp, morden fortsätter att avlösa varandra. Missa inte Sten Sjöströms reportage Vi får följa med Daniel Alling till Wien. Det har gått 75 år sen Der Anschluss, då Österrike blev en del av Nazityskland och fortfarande är det här ett känsligt kapitel. Många katoliker hoppas på stora förändringar med den nya påven. Ivar Ekman rapporterar från Rom. Klockan är fem i ett och det har blivit dags att blicka ut i världen. Här är Radiokorrespondenterna. Hör Cecilia Uddens exklusiva reportage från Iraks huvu

Hör Cecilia Uddens exklusiva reportage från Iraks huvudstad Bagdad , där vardagslivet börjar återvända, 10 år efter USAa invasion.

Och så följer vi med Nils Horner till ett Indien där kvinnors utsatta situation dominerar debatten. Många kvinnor är arga över att det inte händer något för att skydda kvinnorna tillräckligt snabbt.

Chicago är en stad som behöver hjälp, morden fortsätter att avlösa varandra.

Missa inte Sten Sjöströms reportage

Vi får följa med Daniel Alling till Wien. Det har gått 75 år sen Der Anschluss, då Österrike blev en del av Nazityskland och fortfarande är det här ett känsligt kapitel.

Många katoliker hoppas på stora förändringar med den nya påven. Ivar Ekman rapporterar från Rom.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista