Kuba:Kapitalism eller nysocialism?

29 min

Lars Palmgren bjuder på ett myllrande reportage om den nya företagsamheten på Kuba. Är det kapitalism eller bara en modern form av socialism? Sen om den bräckliga freden mellan katoliker och protestanter på nordirland. Hör Maria Eksedlers exklusiva intervju med Ian Paisley junior, aktiv politiker och son till den stridbare protestantiske predikanten. Vi ska till Afrika där kineserna tar alltmer plats, både i näringslivet och i folks vardag. Maria Sjökvist rapporterar från Mocambique. Dessutom gör vi ett nedslag i Kina där elbilarna blir alltmer efterfrågade i spåren av de tunga luftföroreningarna.

Lars Palmgren bjuder på ett myllrande reportage om den nya företagsamheten på Kuba. Är det kapitalism eller bara en modern form av socialism?

Sen om den bräckliga freden mellan katoliker och protestanter på nordirland. Hör Maria Eksedlers exklusiva intervju med Ian Paisley junior, aktiv politiker och son till den stridbare protestantiske predikanten.

Vi ska till Afrika där kineserna tar alltmer plats, både i näringslivet och i folks vardag. Maria Sjökvist rapporterar från Mocambique.

Dessutom gör vi ett nedslag i Kina där elbilarna blir alltmer efterfrågade i spåren av de tunga luftföroreningarna. David Carlqvist är reporter.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista