Swingers: VD i drömfabriken

18 min

De kallar sig Joy & Joel Svensson och är swingers. I Verkligheten ikväll tar Gustav Asplund dig till deras värld: älskare, älskarinnor, swingersklubben - och gangbangs.

Det är rätt mycket av verkligheten du inte vet något om, eller hur? Vi lever våra liv som i parallella världar och dom få som vi tror oss känna – gör vi det verkligen? 

I två program ska vi ta oss in i en värld som trots att den är fullständigt laglig och går i linje med Sveriges öppna inställning till sex i allmänhet – så är den närapå okänd för den som inte ingår i den. Lokalerna är anonyma och ingen pratar om det dom gör där inne med några andra.

Sen ett antal år tillbaka har Joy och Joel Svensson haft ett fritt förhållande. De är ett kärlekspar, men lånar ut varandra till älskare och älskarinnor. Och så ordnar de gangbangs – gruppsex: ett antal män och Joy. Joels roll är att vara grindvakt, att se till att männen sköter sig. Eller VD i drömfabriken som han kallar det. 

I Verkligheten ikväll tar vi dig in till swingersklubben. När den är öppen – och när den är stängd, specialabonnerad av Joy och Joel för sina träffar. 

Joy och Joel Svensson heter egentligen något annat och deras röster i programmet är ersatta av två andra. De är aktuella med boken "Våga flyga – vår väg till sexuell frihet". 

Lyssna på andra delen: Svartsjukereglerna

Musik som spelats i avsnittet

 • 18.03
  Postiljonen - Supreme
  Album: Supreme
  Kompositör: Postiljonen
  Bolag: HYBRIS
 • 18.14
  Kindness, Zdar - Swingin' Party
  Album: World You Need A Change Of Mind
  Kompositör: Paul Westerberg
  Bolag: COOPERATIVE MUSIC
 • 18.20
  Drake - Started From The Bottom
  Album: Started From The Bottom
  Kompositör: W Coleman, Aubrey Graham
  Bolag: UNIVERSAL MUSIC
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista