Swingers: Svartsjukereglerna

18 min

Att leva swingerslivet är inte helt okomplicerat. "Joy" och "Joel" har fyra A4-sidor fulla med regler för gruppsexträffarna. Och så reglerna sinsemellan - som ska bota svartsjukan. I Verkligheten ikväll berättar Gustav Asplund historien om hur två småbarnsföräldrar tog klivet ut i det okända.

I går började vi berätta om en minst sagt dold verksamhet i Sverige – swingerslivet. Om paret Joy & Joel Svensson och deras sexliv. Älskare, älskarinnor, besök på swingersklubbar – och så sina välplanerade gruppsexträffar. 

Men det är inte helt okomplicerat. Tvärtom. Joy & Joel har fyra A4-sidor fulla med förhållningsregler för träffarna. Och så har dom en annan lista sinsesmellan. Listan med svartsjukereglerna. 

I Verkligheten ikväll ska vi dyka ner där det smärtar – rakt ner i svartsjukan. För vad händer när två supervanliga småbarnsföräldrar plötsligt tar steget ut i den här världen?  

Joy och Joel heter egentligen något annat och deras röster är ersatta av två andra. De skriver om sitt liv i aktuella boken "Våga flyga – vår väg till sexuell frihet". 

Lyssna på första delen: VD i drömfabriken

Musik som spelats i avsnittet

 • 18.03
  Jessie Ware - Imagine It Was Us
  Album: Imagine It Was Us
  Kompositör: Julio Bashmore, Baptista Breyner, Dave Corney, James Napier, Jessie Ware
  Bolag: UNIVERSAL MUSIC
 • 18.12
  Junip - Your Life Your Call
  Album: Your Life Your Call
  Kompositör: Junip
  Bolag: SKIVA PROMOTION
 • 18.21
  Ken, Stina Wäppling - Aldrig Ensam
  Album: Aldrig Ensam
  Kompositör: Michel Flygare, Tobias Jimson, Ken Ring, Stina Wäppling
  Bolag: UNIVERSAL MUSIC
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista