Ett avsnitt från Meny
55 min
Meny med Tomas Tengby är tillbaka
Tor 22 aug 2013 kl 10:03
Hösten är här och Meny med Tomas Tengby är tillbaka och lagar ny, spännande och enkel mat! Vi inleder med ett telefonväkteri i dag torsdag den 22 augusti. I studion sitter Tomas med kockarna Stefan Karlsson... från bland annat Fond och Katja Palmdahl som är aktuell med boken Katjas Kantareller tillsammans med Sveriges Radios vinexpert Karsten Thurfjell. De svarar på era frågor! Maila på meny@sverigesradio.se Eller ring 031-837510 mellan 10.00 och 11.00 i dag.

Mer om våra kockar:
Katja Palmdahl är kock, matstylist och matkonsult. Hon har skrivit flera kokböcker, bland annat " Katjas kantareller" och " Nordisk kost" som vann pris på Gourmand international cookbokfair. Katja älskar hösten för dess fantastiska råvaror från både skog och trädgård. 

Stefan Karlsson driver restaurang Fond (med en stjärna i guide Michelin), Mr P och sommarkrogen Bar Himmel, allt på Götaplatsen. Han har lagat mat sedan han var 14 år med start i Småland. Stefan har bland annat blivit årets kock 1995 och fick Gastronomiska akademiens guldmedalj 2000. För tillfället går mycket av Stefans tid åt till att leta det gula guldet i skogen.
"Det är ett underbart sätt att stressa av och inspireras på och så är ju kantarellmackor jäkligt gott." 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".