Gåslever med Edward Blom och ny film om Anna Lindh

41 min

I dagens program berättar Thomas om hur det var på minnesceremonin för Anna Lindh i Katarina Kyrka. Det finns många dieter som just nu är moderna men matskribenten Edward Blom verkar inte ducka för extra allt. Hör honom om hans väg till framgångsrik matlagning. Thomas har med sig en glasburk med gult innehåll till tisdagens Nordegren & Epstein i P1. Det påstås vara gåslever och lär smaka gudomligt enligt programledaren. Upp till bevis i direktsändning där vi också får svar på frågan om gässen eller ankorna lider mycket eller bara tycker det är skönt att bli tvångsmatade. Vi pratar med Marine Nguyen som jobbar på Le Musee de Foie Gras i sydvästra Franrike, där de tvångsmatar gässen. Idag på eftermiddagen för precis 10 år sedan knivhöggs Anna Lindh på varuhuset NK när hon skulle köpa en kavaj till en TV-debatt, Det fruktansvärda mordet gör att det fortfarande svårt om hennes politiska roll. Filmaren Christina Olofsson som gjort en ny dokumentär om Anna Lindh som sänds i TV4 ikväll kommer till studion.

Musik som spelats i avsnittet

  • 15.07
    Benny Andersson & Duvemålakören - Kärlekens Tid
    Album: BAO
    Bolag: Mono Music
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".