Ännu en flyktingtragedi

27 min
Cecilia Udden har träffat Soha Arifi, som förlorade 3 av sina 4 döttrar i havets djup, när deras båt sjönk, utanför Alexandria. Alice Petren har mött fembarnsmamman Céline Burgos i Marseille - som hade modet att själv ta strid mot knarkhandlarna i stan, för att rädda sin son. Lotten Collin har varit i Argentina där folk förbereder sig på ännu en inflationschock och kraftiga prisstegringar. Han har hyllats och mordhotats för sin diktsamling som heter samma sak som han själv. Yahya Hassan, som tagit kritikerna med storm och skapat en het samhällsdebatt i Danmark , Jenny Sanner Roosqvist tecknar hans porträtt.

Cecilia Uddén har träffat Soha Arifi, som förlorade 3 av sina 4 döttrar i havets djup, när deras båt sjönk, utanför Alexandria.

Alice Petrén har mött fembarnsmamman Céline Burgos i Marseille, som hade modet att själv ta strid mot knarkhandlarna i stan, för att rädda sin son.

Lotten Collin har varit i Argentina där folk förbereder sig på ännu en inflationschock och kraftiga prisstegringar.

Han har hyllats och mordhotats för sin diktsamling som heter samma sak som han själv. Yahya Hassan, som tagit kritikerna med storm och skapat en het samhällsdebatt i Danmark. Jenny Sanner Roosqvist tecknar hans porträtt.