Den andra

84 min
Han ska lämna sin fru för dig, men vänta nu, det har gått fem år sen han sa det första gången. Tror du på det eller skiter du faktiskt i det? Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

I Karlavagnen ikväll vill vi prata med dig som lever bortanför monogami, tvåsamhet och kärnfamilj. Du som själv har valt bort normen eller som bara halkat dit. 

Har du varit kär i nån som samtidigt älskar nån annan? Stod du i ett evigt väntrum eller var friheten i att rå om ditt eget liv en ynnest? 

Lever du i ett polyamoröst förhållande där det är helt öppet att älska, och leva med flera personer samtidigt? Vad gör ni om svartsjukan tränger sig på och hur påverkas intimiteten och närhetskänslan av att veta att det finns någon annan?
Och hur fanken hanterar ni en så ultranormativ högtid som julen?

Ring till Leif Hedegärd i kväll på 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se!

Mejla redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.