Dålig kemi i laget?

70 min
Hur sur får man vara i vinnarskallens och dålige förlorarens namn? Vad är ok att göra i stridens och matchens hetta och sen säga förlåt och få allt glömt? Inte sällan heter det att ett hockeylag ”fått en rejäl utskällning i pausen” och sen gått ut och vänt och vunnit. Karlavagnen handlar ikväll om taskig stämning i laget. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Behöver du få ett "håll käften och skärp dig nu" för att lyckas eller är du mer av en positiva-tillmälen-person? Vad är det värsta du och din beachvolleypartner sagt till varandra? Vad gör du när din tennisdubbelpartner presterar under all kritik? Hur reagerar du på arga lagkamrater och när var stämningen som allra sämst i ditt idrottssammanhang?

Ring till Christian Olsson och bisittare Yannick Tregaro i kväll på 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se!
Mejla
redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.