Mina sportklappar

78 min
En ny målvakt till Arsenal, OS-guld till damkronorna och lite ödmjukhet till nån i norska skidlandslaget? Vem i sportsfären vill du ge en speciell julklapp och varför? Och vad står på din egen önskelista? Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Bättre flås, en eftersträvad landslagsplats i landhockey eller kanske ett eget serviceteam till Vätternrundan eftersom du är så erbarmligt dålig på att fixa punkteringar själv? Hör av dig till Karlavagnen ikväll och berätta vad du verkligen skulle behöva och vad du vill passa på att skicka med tomten till sportvärlden. Kanske nåt som bara du förstått att den behöver? Programmet startar 21.40.

Ring till Christian Olsson i kväll på 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se!
Mejla
redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.