Nynazismen - hot mot vårt öppna samhälle?

93 min
I söndags attackerades en fredlig demonstration i en Stockholmsförort. Vanliga Kärrtorpsbor, pensionärer och föräldrar med barnvagnar, hade samlats för att visa sitt missnöje mot att nazister börjat röra sig mer i området. Men istället fick folk fly när nazisterna kastade sten, flaskor och knallskott rakt in i folkmassan. Vad tänker du när du hör det här? Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Hur ska vi bekämpa mörka krafter som nynazismen? Vad gör du själv? Gör detta dig rädd för att vara med i manifestationer eller blir du mer motiverad att engagera dig?

Vad tänker du med invandrarbakgrund? Vad väcker det för känslor och minnen?

Ring till Johanna Linder i kväll på 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se!
Mejla
redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.