Skilsmässojul

127 min
Vi är mitt i årets stora familjehelg, men för alla ser den inte som förra gången. Hur har du det nu i jul efter skilsmässan i din familj? Gråter du av saknad efter dina barn, eller barnbarn? Eller kan du äntligen njuta efter att ha kommit ur ett kasst förhållande? Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Varje år är 50 000 barn i Sverige med om att deras föräldrar separerar. Och varje år tar över 50 000 äktenskap slut. Det betyder en massa nya konstellationer så här års.  

Hur pusslar du med helgdagarna för att alla ska bli nöjda? Stressar du runt för att hinna träffa dina skilda föräldrar så dom blir glada? Eller är du kanske den som bjuder in dina nyblivna singelvänner för att dom ska slippa sitta ensamma?

Ring till Pernilla Arvidsson i kväll på 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se!
Mejla
redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.