Mitt liv i bonusfamiljen

57 min
Mamma, pappa, barn blev mamma, pappas nya fru, bonussyskon, plastpappa. Och vems mormor Märta nu var från början är det ingen som minns. Bonusfamilj, styvmödrar och plastsyskon. Hur funkar livet som bonusförälder för dig? Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Hur har du hittat din roll som vuxen i den nya familjen? Ser du dig som pappa till din partners barn eller låter du henom sköta sina ungar medan du tar ansvar för dina barn? Vilka är egentligen bonusarna det talas om och när stöter ni på patrull? Får bonusbarnen vara uppe till tio medan dina barn alltid lagt sig kl 19.30? Vilka regler ska gälla och måste det vara samma för alla i den nya familjen, eller är det rent av nödvändigt att alla får fortsätta med reglerna från förr?

Kim Kärnfalk är programledare ikväll och två kommande torsdagar. Hon väntar på ditt samtal, ikväll alltså om livet i bonusfamiljen.

Ring till Kim Kärnfalk i kväll på 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se!
Mejla
redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.