Mitt Vinter-OS

79 min
Idag offentliggörs Trekronors trupp till OS i Sotji. Och med en månad kvar vill vi ikväll prata om just Vinter-OS. Förhoppningar, farhågor och forna oförglömligheter. Hur förbereder du dig för ditt OS? Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

En numera bänknötarvan Henke Lundqvist och pågående hjärnskakningar i hockeyleden, vad har vi då för chanser på rinken? Tror Du kanske mest på Maria Pietilä Holmner, eller vem håller du som vår främsta framgångskandidat?

Och hur förbereder du dig för Ditt OS? Det blir ju till exempel inga sena kvällspass svensk tid den här gången, så hur gör du för att få in allt du vill följa? Har du sedan tidigare utarbetade sätt att få ut så mycket OS som möjligt på hemmaplan, ring Karlavagnen och tipsa!

Och vilka gamla härliga vinter-OS-händelser kan du bara inte glömma? Dela med dig på 099-110 90. Christian Olsson väntar på ditt samtal! Programmet startar 21.40. Telefonslussen är öppen från kl 21.

Mejla gärna i förväg till karlavagnen@sverigesradio.se och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!