Radio Totalnormal

Här finns inget ljud
Nu har det än en gång blivit dags för Radio Totalnormal i P4. Programmet som görs av oss som vill skapa öppenhet kring psykisk ohälsa.

På Nyårsdagen hör du oss i en sedvanlig blandning av humor och allvar. Ett späckat program med massor av personliga erfarenheter som vanligt. MsX sitter på psykavdelning. Den eviga praktikanten ställer politiker till svars. Om att vara hemlös, och om att drabbas av en 40-årskris. Vi ska också åka bil med Rebecca. Hon fick bipolär sjukdom som femtonåring, och har nu skrivit en bok för att hjälpa andra. 

Den 1 januari är dagen som sätter det nya året i rullning, men också dagen då allra flest självmord sker i Sverige. Många mår dåligt, men vi tror att genom att börja prata om hur vi mår, så kan vi skapa en lite bättre tillvaro för oss alla.

Radio Totalnormal sänds vanligtvis på Stockholm närradios frekvens 101, 1 MHz. Programmet sänds live inför publik, torsdagar kl 14-15.30,  från olika verksamheter i Stockholm. Alla är varmt välkomna som publik och deltagare i programmet. Kontakta oss på info@radiototalnormal.se

Hemsida: www.radiototalnormal.se