Kärlek i mogen ålder

75 min

Vi lever allt längre. Ibland ensamma, ibland tillsammans med någon eller några andra. Och när skilsmässa inte är något stort tabu längre blir den naturliga följden att fler personer aktivt letar efter en partner, även på äldre dar. Men hur ser kärlek i mogen ålder ut? Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Har du träffat ditt livs kärlek som pensionär? Har du nätdejtat men inte hittat den rätte? Eller vågar du helt enkelt inte ta kontakt med någon efter flera år i ensamhet? Eller är du fortfarande tillsammans med samma person som du var med när du var 20 år? Och hur har er kärlek i så fall förändrats?

Du som är yngre: Har din mamma eller pappa träffat någon ny på äldre dar? Hur tycker du att det är? Mysigt att han eller hon får någon att lösa korsord med, men jobbigt att tänka på att de skulle ha sex? Berätta hur du upplever det!

Ring till Amelia Adamo i kväll på 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se!

Mejla gärna i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".