Ett avsnitt från Radiokorrespondenterna
30 min
Tysk åldringsvård på export till Polen
Sön 26 jan 2014 kl 12:55
Alltfler tyska pensionärersom söker sig till äldreboenden i grannlandet Polen, där det kostar hälften så mycket och kvaliten är god. Cecilia Udden har än en gång träffat den syriska flyktingen Soha... Ariti i Alexandria, som förlorade sina döttrar i medelhavet. Vi får möta Bill Gates som vill slå hål på MYTERNA kring bistånd och kampen mot fattigdom. Missa inte Agneta Furviks intervju med honom. Allra sist om nolltolleransen inom polisen - men nu har ägaren till en liten kvartersbutik i Miami hamnat i strålkastarljuset, för sitt ifrågasättande av hur polisen arbetar.

Alltfler  tyska  pensionärer söker sig till äldreboenden i grannlandet Polen, där det kostar hälften så mycket och kvaliten är god. Daniel Alling blev nyfiken på fenomenet.

Cecilia Uddén har än en gång träffat den syriska flyktingen Soha i Alexandria, som förlorade tre av sina döttrar i medelhavet.

Vi får möta Bill Gates som vill slå hål på myterna kring bistånd och kampen mot fattigdom. Missa inte Agneta Furviks intervju med honom.

Sist om nolltolleransen inom polisen, men nu har ägaren till en liten kvartersbutik i Miami hamnat i strålkastarljuset, för sitt ifrågasättande av hur polisen arbetar. Robin Olin åkte dit.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".