Ett avsnitt från Karlavagnen
73 min
Min bästa taktik!
Tis 28 jan 2014 kl 22:12
Vi minns Tomas Brolins fräcka frispark mot ett grundlurat Rumänien i VM 94. Och Lotta Neumanns iskalla taktik under lördagen i Solheim cup i höstas, där hon matchade rookisarna för att vila de säkrare... korten till söndagens viktiga singelmatcher. Ikväll vill vi prata om Din bästa, skönaste, mest lyckade taktiska insats. Som tränare, spelare eller i nån annan avgörande idrottsfunktion. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Har du nån specialare som du brukar ta till för att förvirra motståndaren? Har ditt lag utvecklat ett eget kodspråk som de ni möter ska missuppfatta? Fick du alla andra att springa åt fel håll i orienteringen men fastnade sen ändå i ett kärr och kom sist?

Christian Olsson är programledare. Ring 099-11090 och berätta om gången då du tog en rejäl chansning som gick hem - eller om tillfället när du tänkt något så himla bra men som istället barkade käpprätt ned i pannkakslaggen.

Programmet startar 22.12 och telefonslussen öppnar kl 21. Du kan dessutom mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Mejla redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".