Ett avsnitt från Söndagarna med Stina Wollter
86 min
Stina och Krigarens mamma Towe
Sön 02 feb 2014 kl 22:05
"Min första förlossning var traumatisk. Jag tänker ibland på hur annorlunda mitt och mitt barns liv hade kunnat bli om bara några sekunder till hade gått innan ... Alla händelser i livet gömmer möjligheternas... förgreningar som leder till helt andra, nya, scenarier än de vi tänkt i våra försök att styra och förutbestämma vår tillvaro. Efter mitt möte med Towe, Krigarmamman, tänker jag att det där annorlunda, är det egentligen så skrämmande? Och- vad är annorlunda egentligen?" Stina Wollter

I centrala Falun bor Towe i en mattlös lägenhet med sin sambo och sin dotter som hon kallar Krigaren. Ett barn som kom till världen för sju år sedan under dramatiska omständigheter. Idag är livet fullt av utmaningar, glädjeämnen, assistans och hjälpmedel.

"Bara för att jag har ett funktionshindrat barn är jag inget offer och ingen hjälte, utan en helt vanlig förälder", säger Towe.

Vad säger du? Vill du berätta om en förlossning, en födelse, om hinder, fördomar, möjligheter? Vill du prata om förväntningar, vändpunkter, insikter?

Ring 018- 17 40 20 under sändning och berätta!

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".