Vad stör du dig på hos din partner?

114 min

Alla som har en partner har väl någon gång stört sig på honom eller henne. Men vad är det som triggar igång vardagsilskan? Är det sättet din partner smaskar på vid matbordet som får blodet att rusa? Eller hur han eller hon låter kaviartuben ligga framme? Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Är det disken som inte diskas? De stora projekten som allt som oftast lämnas halvfärdiga? Sättet du blir avbruten gång på gång? Svärmor och svärfar? Eller de outtalade kraven du känner på dig själv att behöva plocka undan och hålla rent?

Vad ligger bakom irritationen?  Och hur gör man för att komma bort från problemen? Ring programledare Carolina Norén och prata av dig!

Ring 099-110 90, programmet gästas även av psykologen Dan Katz som kommer att analysera några av kvällens problemen - och ge konstruktiva samlivstips.

Klockan 21.03 kör programmet igång (telefonslussen öppnar 20.00) men redan nu kan du mejla dina tankar och erfarenheter till karlavagnen@sverigesradio.se! Glöm inte att skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".