Sportlov eller tv-lov?

115 min

I kvällens Karlavagnen pratar vi om hur man gör för att göra det bästa av sportlovet. Ring och prata med Johanna Linder i Jönköping! Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Den här veckan börjar sportlovet i delar av södra Sverige – sedan pågår det i olika landsdelar fram till och med vecka elva. Det är nu vi ska åka skridskor, skidor i fjällen eller varför inte en solsemester till Kanarieöarna med våra barn eller barnbarn?

Barnen ska få en paus från skolarbetet och rödkindade dricka varm choklad efter stoj i skidbacken. Men... pengarna tog slut efter jul, du måste jobba, tv-tablån är full av intressanta serier och barnen sitter hellre inne med dator och telefon. 
Hur gör du som inte har råd att ta semester? Du som åker, hur ser semestern ut?

Kan du inte ta ledigt? Är det okej att barnen spelar och tittar på tv eller tycker du att sportlovet spelat ut sin roll? Är sportlovet bara en ytterligare stressfaktor i det så kallade livspusslet? Eller behöver vi en paus från allt det vardagliga så här mitt i vintern

Ring till Johanna Linder i kväll på 099-110 90 (Programmet börjar 21.03 och telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se!
Mejla
redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".