Bilbråk och kö-kaos

114 min
Nio av tio uppfattar sina medtrafikanter som ilskna. Vad får dig att balla ur helt i Volvosätet och vad är det värsta som du har varit med om i trafiken? I kväll snackar vi vägvrede! Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

En undersökning visar att närmare nio av tio unga svenskar uppfattar sina medtrafikanter som ilskna, vilket är nästan dubbelt så många som i Italien, Spanien och Turkiet. Vi svenskar som är kända för att vara lugna och kontrollerade, tappar ofta självbehärskningen bakom ratten.  

Ikväll öppnar vi en djup brunn av vägvrede i Karlavagnen och undrar: Vad retar du dig på mest i trafiken? Hur beter du dig själv? Och vad är det som gör att den mest timida person kan balla ur helt?

Ring till Carolina Norén i kväll på 099-110 90 och berätta om vad som får dig att koka över! Eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se! Mejla gärna i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Programmet börjar klockan 21.03!