Höjdarögonblick – om ansträngningen som lönade sig

107 min

I helgen har det regnat guldmedaljer över svenska skidlandslaget i Sotji. Trots tappade skidor och på tillsynes ointagliga efterkälkar har de fixat att vinna. Nu vill vi prata om dina höjdarögonblick! Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

I kväll vill vi prata om ditt höjdarögonblick, när du ansträngde dig det där lilla extra och som ledde till nåt alldeles speciellt eller då någon gjorde nåt utöver det vanliga för din skull.

Var det när en rådig taxichaufför fixade din skenande förlossning? Lyckades du få till den där viktiga middagen fastän frysen gått sönder och du inte längre hade nåt att bjuda på? Fixade du en hemlig överraskning till nån som verkligen behövde det?

Vilken var den extra ansträngning som gjorde dig riktigt glad och stolt? Ring Karlavagnen och programledare Lasse Kronér på 099-11090 och berätta om ditt höjdarögonblick!

Mejla gärna i förväg till karlavagnen@sverigesradio.se och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program! Programmet startar 21.03

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".