Vanvettiga Vad!

125 min

Bland skolelever pågår det just nu en dryckesutmaning. Den går ut på att man utmanar varandra via sociala medier att svepa en öl framför kameran. Nu varnar läkare för denna lek. I kväll vill vi höra om dina bravader och värsta utmaningar! Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Liknande utmaningar har pågått i en evinnerlig tid. I kvällens Karlavagnen vill vi prata om vad som får oss att ständigt utsätta oss för utmaningar. 

Hur var det för dig, rodde du till Öland efter ett vad eller hamnade du helt plötsligt på en Idol-audition för att du ville vinna över din syster? Fick du helt plötsligt och egentligen mot din vilja genomföra ett Vasalopp eller blev  du tvungen att äta upp en mask?

Ikväll vill vi höra om dina värsta utmaningar och om de där bravaderna du aldrig trodde att du skulle genomföra. Ring Karlavagnen och Peter Wahlbeck 099-110 90!

Mejla gärna i förväg till karlavagnen@sverigesradio.se och glöm inte att bifoga ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program! Vi drar igång efter 21-nyheterna.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".