Ett avsnitt från Meny
53 min
Sportlovsmeny när Meny lagar mat i Åre
Tor 27 feb 2014 kl 10:03
I veckans Meny lagar Fia Gulliksson mat på Buustamons fjällgård i Ullådalen i Åre. Tillsammans med veckans gästkock Robert Bengtsson lagas en riktig fjällmåltid.

Det blir smörrebröd och tomatsoppa som passar lika bra på restaurangen som i termosen ute på fjället. Det blir också Buustamons specialare; fjällklämman med renbringa och fläskkarré i tunnbröd och en svartvinsbärsemifreddo med  Buustamons egen snaps, kolasås och äppelchips.

Buustamons fjällgård är både hotell och restaurang, på fjället vid trädgränsen i Ullådalen i Åre. Hit kommer dels skidåkare för att ta en paus i åkningen och dels finsmakare som vill njuta av restaurangmaten och av drycker från destilleriet som finns i källaren.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".