Lagligt knark?

97 min

I Köpenhamn vill överborgmästare Frank Jensen starta kommunala butiker som skall sälja cannabis. Han vill ändra ungdomars drogvanor och slå undan ekonomin för mc-gängen. I kvällens Karlavagnen vill vi prata om droger. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Har vi blivit mer liberala? Skulle försöket i Köpenhamn kunna genomföras i Sverige och i så fall varför? Vad har du för erfarenheter av droger? Har du någon i din närhet som brukat eller missbrukat, kanske har du använt droger själv?

Tycker du att cannabis skall legaliseras för medicinskt bruk, eller är du en stark motståndare? I kväll vill vi höra din historia om droger och vad du tror om framtiden.

Peter Wahlbeck är med dig direkt efter sporten. Slussen öppnar som vanligt 21:00  och du når oss på 099-110 90! Eller via mejlen karlavagnen@sverigesradio.se! Mejla redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".