Fantasifoster eller fantastisk förebild

104 min

Ingen har väl missat den glittrande kvinnan med skägg som vann Eurovision Song Contest. Conchita Wurst som egentligen är man och heter Tom Neuwirth. Vad tänkte du när du såg och hörde Österrikes bidrag? Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Sen hon klev upp på scenen har ju hennes vinst och väsen väckt många olika känslor. Men bortom jippot och glamouren - kommer Conchitas seger förändra nåt?

Du som tampas med fördomar hemma i byn varje dag - hur är det för dig? Ökar toleransen nu, tror du? Eller blir du kanske upprörd över att allt ska vara så naturligt hela tiden och undrar var gränsen går?

I Karlavagnen i kväll om hur det är bryta mot normen, att vara kanske en Conchita också i vardagen. Programmet leds av Pernilla Arvidsson och börjar 21.40. Välkommen att lyssna och ringa 099-110 90!

Mejla gärna i förväg till karlavagnen@sverigesradio.se och skicka med telefonnummer om du vill vara med i radio. Du kan också kommentera på vår facebooksida eller twittra med taggen #Karlavagnen.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista