Vem har den vackraste dräkten?

89 min

I kvällens Karlavagnen snackar vi matchställ och träningskläder. Ring till Christian Olsson i Göteborg och snacka loss! Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Vilket lag eller vilken idrottare har egentligen den tjusigaste dräkten? Finns det några färger och mönsterkombinationer som du helt enkelt saknar? Hur skulle Tre Kronors nya ställ se ut om du stod bakom designen?

SHL har just dragit igång, och i våras bytte Kirunas lag ut sitt rödvitsvarta mot ett regnbågsfärgat, som symboliserar stolthet och tolerans för homo- och bisexuella samt transpersoner. Borde fler lag använda sig av sina kläder för att nå ut med viktiga budskap? Och hur skulle din uniform se ut om du höll på med fotboll, curling, rally eller kanske fälttävlan!

Ring Christian Olsson099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) och snacka matchställ och träningskläder! 

Mejla gärna i förväg till karlavagnen@sverigesradio.se och skicka med telefonnummer om du vill vara med i radio. Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida. På Twitter kan du använda taggen #Karlavagnen.

Programmet startar klockan 21.40!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista