Varning för inbrottstjuven!

98 min

I samband med hösten kommer bostadsinbrotten. Har du lyckats stoppa tjuven? Hur påverkades du av inbrottet? Berätta! Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Hösten är den årstid då flest bostadsinbrott sker och de allra flesta drabbas i november månad. Förra året polisanmäldes hela 26.600 inbrott i villor, lägenheter och sommarstugor - och endast 5% av dom klarades upp.

Karlavagnen ställer ikväll frågan hur det kändes att ha inbrott i ditt hem - att en främmande person rotar runt bland dina saker och att bli av med älskade och oersättliga föremål?

Datorn med alla dina foton eller halsbandet som tillhört din älskade mormor. Hur har inbrottet påverkat dig och hur trygg du känner dig? Vi efterlyser också historier där man lyckats stoppa tjuven!

Ring till Anna Ivemark i kväll på 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se! Mejla redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista