Dyr räkning utan Internet

55 min

150 kr för att betala en räkning och 50 kr för att för att göra en överföring. Den som inte har tillgång till Internet får betala ett allt högre pris för att kunna sköta sin ekonomi. LilliAnn Källermark, ordförande för riksorganisationen Seniornet Sweden.

Pensionsbluffen

Pengarna kommer inte att räcka och vi kommer att tvingas arbeta allt längre. Har vi blivit lurade på våra pensioner? Debatt mellan Bo Könberg, folkpartistisk fd socialminister och genomdrivare av pensionsreformen och Joel Dahlberg, författare till nyutkomna boken ”Pensionsbluffen".

Krångliga reklamationer

Att reklamera en vara kan vara så krångligt att man låter bli. Vad har företaget rätt att kräva av dig som kund?

Fondspararexperiment

Är aktiemarknaden så enkel att till och med ett barn kan förstå den? Eller krävs det expertråd för att våga ägna sig åt aktiehandel på egen hand?

Expertsvar

- Hur vet man om en bank har insättningsgaranti? Och hur lång tid tar det att få tillbaka sina pengar om banken skulle gå i konkurs. Den och andra lyssnarfrågor besvaras av vår privatekonomiska expert Annika Creutzer.

Veckans lista

I förra veckan gav vi tips om bästa argumenten inför löneförhandlingrana. Den här veckan listar vi chefens sämsta ursäkter för att inte höja din lön. 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".