Vem är din idrottshjälte?

88 min

Om du saknade någon pristagare på Idrottsgalan igår har du i kvällens Karlavagn chansen att hylla din egen idrottshjälte. Här har du chansen att dela ut priser i de kategorier som saknas på de flesta galor. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Vem har betytt mest för dig och varför? Var det när du såg Beckham på plan som ditt eget fotbollsintresse vaknade eller var det redan på Pelés tid som det började. Vill du kanske ge årets hederspris till alla materialförvaltare för deras oglamorösa men ack så viktiga jobb.

Eller är det lagkaptenen i ditt korplag du vill hylla för att hen ser till att ni alla är på plan i arla morgonstund innan jobbet börjar. Eller kompisen som ser till att dra med dig ut på löpturen i den kalla vinterkvällen när stugvärmen lockar allra mest.

Ring till Christian Olsson i kvällens Galavagn och dela ut ditt eget pris till någon inom idrotten eller motionssporten som betytt mycket för just dig.​ 

Programmet startar klockan 21.40!

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista