Vi snackar mästerskap!

76 min

I Karlavagnen tisdag är du välkommen att prata mästerskap med Christian Olsson i Göteborg. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

I kväll frossar vi i alla mästerskap som minst sagt står på kö! Just nu pågår både herrarnas handbolls-VM i Doha samtidigt som det är alpin världscup i Österrike. Sedan väntar alpinåkarnas världsmästerskap i Vail och därefter det största evenemang som Sverige anordnar i år nämligen skid-VM i Falun.

Vi grottar på allvar ner oss i mästerskapens värld och frågar efter dina favoriter! Har du ett oförglömligt minne från något mästerskap, ring in och berätta. Vilka ingredienser krävs egentligen för att få utses till mästerskapens mästerskap? Var med och bestäm i Karlavagnen med Christian Olsson!

Ring till Christian Olsson i kväll på 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se!
Mejla redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

 

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista