Motion att se fram emot

92 min

I tisdagens Karlavagn kan du prata om hur träningen blev lustfylld istället för kravfylld med Linn Ohlsson i Göteborg. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

I kväll pratar vi om motionen som blir av. Vad vad det som fick dig på fall? Det kryllar av olika träningsformer, vad blev det för din del? Blev det  friskis, crossfit, spinning, volleyboll, military fitness, kettlebell, freeweighting, snöskor eller afropowerdance. Eller kanske har du hittat motionen i vardagen och tar trapporna istället för hissen, omvägen istället för genvägen och hemma har du gömt fjärrkontrollen.

I kväll vill vi höra om din motionsresa. Hur gick det till när du hittade din grej och motionen förbyttes från dåligt samvete till lust och glädje. Ring 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se! Mejla redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

 

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista