Min udda boning!

96 min
Ikväll vill vi höra från dig som valt ett annorlunda sätt att bo. Brukar vännerna höja på ögonbrynen när de ser ditt boende och hur gick det till när du hittade din plats? Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Vad var det som gjorde att du valde att bo och leva på det sätt du gör. Har du sålt av allt du äger för att bosätta dig i skogen? I dokumentären om löparen Marcus Torgeby så möter vi en ung man som bodde nästan fem år i en kåta i de jämtländska skogarna. Kanske har du också gjort allvar av en barndomsdröm och byggt en egen koja eller är kanske havet och en båt dina drömmars bostad?

Och vad är den konstigaste, häftigaste, märkligaste eller roligaste bostad du sett eller haft? Ikväll i Karlavagnen med Peter Wahlbeck så vill vi gärna höra om just dina erfarenheter av märkliga eller roliga bostäder. Vi drar igång direkt efter sporten 21:40.

Hör av dig till oss på 099-110 90 slussen öppnar 21:00. Du kan också mejla oss på karlavagnen@sverigesradio.se, glöm inte att bifoga ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program.