Om du fick vrida tillbaka klockan

90 min
Alla har vi nog någon gång önskat att få leva om våra liv, lite klokare och med fler erfarenheter. Nu får vi inte det men ikväll vill vi i Karlavagnen leka med den tanken. Vad skulle du göra om du fick leva om ditt liv igen? I Karlavagnen måndag är du välkommen att prata med Anna Ivemark i Stockholm. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Tänk att du träffar dig själv som yngre, vilka råd skulle du ge? Vilka erfarenheter har du fått med dig som skulle kunna göra ditt nya liv och din omstart lite annorlunda och kanske lite bättre. Eller skulle du göra precis samma val om du gjort i dag.

Det vill Anna Ivemark prata med dig om i kväll. Kanske har du satt dig ner och omprövat dina val, och redan gjort en omstart? Eller så har du börjat om flera gånger, i nya familjekonstellationer eller i ett helt nytt land.

Ring till Anna och dela med dig av dina erfarenheter.Du når oss på 099-110 90 och slussen öppnar 21:00. Eller mejla oss på karlavagnen@sverigesradio.se, glöm inte att bifoga ditt telefonnummer om du vill vara med I kvällens program.Kvällens Karlavagn med Anna Ivemark drar igång direkt efter sporten 21:40

Ring till Anna Ivemark i kväll på 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se! Mejla redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!