Sportfiske - en njutning för gommen eller själen?

53 min

Zlatan älskar det, berättade han i en intervju I Aftonbladet och han är i gott sällskap av mängder med sportfiskande svenskar som känner känner samma: "En dålig fiskedag är bättre än vilken dag som helst", som det står att läsa in en av alla fiskebloggar. I Karlavagnen tisdag är du välkommen att prata med Linn Ohlsson i Göteborg. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

I kväll vill vi höra vad det är som gör sportfiske till en fantastisk hobby. Oavsett om du brukar sitta på en klippa med ditt kastspö eller om du föredrar att pimpla på isen med en termos bredvid dig.

Hur mycket pengar lägger du på utrustningen - Och hur viktig är fiskelyckan egentligen? Och inte minst - Vad är det för fisk som du vill skall nappa och hur är rangordningen mellan den randiga riddaren Abborren, Sjöarnas lejon gäddan eller kungen i älven laxen? Predatorfiske, havsfiske, trolling, spinnfiske, jerkfiske, flugfiske eller mete - Ring in om fiskelycka till kvällens programledare Linn Ohlsson 099 - 11090 eller mejla redan nu till karlavagnen@sverigesradio.se​.

 

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista