Jag och min mor

111 min
På söndag är det dags att fira mamma. Mors dag började firas i en tid då mamma i princip gjorde allt i hemmet utom just på mors dag då pappa och barnen servade mor med blomma och middag. Hur ser det ut idag, har det förändrats? Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Vem är det som ordnar födelsesdagsfester och blommor till fröken vid skolavslutningarna? Vem fixar matsäcken till utflykten och ser till att det finns hela strumpor till alla? Och hur ser din relation ut till din mamma? Vad har du fått med dig av henne, kanske var det hon som lärde dig köra och laga en bil? Eller lärde hon dig hur man hittar den perfekta abborren? Och minns du när du lovade dig själv du att aldrig skulle bli som hon? Idag så upptäcker du kanske att du blivit precis som henne?  Trots att du lovat att aldrig...

Vilka egenskaper delar ni och vad har det betytt för dig? Ikväll i Karlavagnen så vill vi höra allt om just din Mamma och om vad hon betytt för dig. Peter Wahlbeck är med dig direkt efter nionyheterna i Karlavagnsstudion. Slussen når d.u som vanligt på 099-110 90, eller mejla oss till karlavagnen@sverigesradio.se.