Tvära kast i arbetslivet

79 min

Många av oss drömmer om att bryta upp från vårt jobb, söka oss vidare och kanske byta bransch till något helt annorlunda än vad vi sysslar med i dag. I Karlavagnen måndag är du välkommen att prata med Elin Ek i Stockholm om att byta spår i yrkeslivet, om anledningarna, och om känslorna inför och efteråt. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Vissa vågar också ta steget, att tillexempel lämna en framgångsrik karriär för att öppna ett bageri, eller att sökaen högskoleutbildning efter 20 års jobbande. 

Du som gjort ett tvärt kast i ditt arbetsliv, hur var det? Och vad ledde det till? Eller så står du kanske i valet och kvalet att ta steget. Oavsett vilket, ring Elin Ek och berätta i kväll på 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se! Mejla redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program! Du kan också följa oss på Facebook, Twitter och Instagram.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista