Specialpodd om Counter-Strike: Nostalgi med veteranen Potti

28 min

Vad gör man när man står inför VM-final och en spelare i laget har missat flyget? HeatoNs gamle vapendragare Tommy “Potti” Ingemarsson kommer till P3 Spel: Specialpodd om Counter-Strike och bjuder på starka ögonblick från tiden som CS-proffs i början på 2000-talet.

Det luktar bromance lång väg när de två CS-veteranerna minns sina dagar som lagkamrater och världsledande e-sportare - men vem av de två var egentligen bäst? Potti berättar om den där gången HeatoN uppfann en ny granattaktik mitt under en finalmatch, när han kände att det var dags att lägga proffskarriären på hyllan och vad deras gamla lagkamrater sysslar med idag.

Vi diskuterar också hur spelet, taktikerna och e-sporten utvecklats de senaste 15 åren och vad man kan förvänta sig av Counter-Strike i framtiden. Det blir dessutom tips från coachen för alla som vill bli snäppet bättre på att sätta headshots.

Ett helt avsnitt om den gamla goden tiden med Counter-Strike 1.6 får du i veckans P3 Spel: Specialpodd som du hittar här på hemsidan och direkt i poddfeeden.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista