CajsaStina Åkerström, Nasco Brothers och Danny Saucedo utmanar

2:10 min

Danny Saucedo är en av veckans utmanare, aktuell med kommande album på svenska och nya singeln ”Brinner i bröstet”. Danny reste till USA och insåg där att han delade samma dröm med många unga manliga popartister från hela världen.

- Jag flydde från mig själv och reste till USA, men istället lärde jag för första gången känna mig själv och insåg att jag inte vill vara en kopia. Så förklarar Danny sin nya musikaliska inriktning som både innebär att han nu sjunger på svenska, men också vågar dela med sig av sina innnersta tankar.

Välkända svensktoppsprofilen CajsaStina Åkerström är också aktuell som utmanare med senaste singeln ”Är det så här det känns att komma hem”. Nybildade trion Nasco Brothers gör henne sällskap som utmanare med countryrocklåten ”One of a kind”.


Här är veckans tre utmanare:

CajsaStina Åkerström – CajsaStina har haft många låtar på Svensktoppen genom åren. Utmanar nu med sin senaste ”Är det så här det känns att komma hem”.

Nasco Brothers – Nystartat trio från Västsverige som satsar på genren Countryrock. Aktuella med debutsingeln ”One of a kind”.

Danny Saucedo – Efter sommaren släpps Dannys första album helt på svenska. Första samkprovet heter ”Brinner i bröstet”.


Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".