Sju snygga profilbilder, Decemberöverenskommelsen och det perfekta elbussljudet

41 min

Midsommar coming up, men vad gör alla singlar som tröttnat på att plocka sju sorters blommor? Skulle sju snygga profilbilder på en dejtingsajt ge bättre utdelning? Finns det konkreta råd och tips för den som fortfarande längtar?

Vi frågar vetenskapsbloggerskan Emma Frans och programledaren Maria Maunsbach från Ligga med P3 hur presentationsbilder och texter bör se ut för bäst framgång inför sommarens parningslekar. Sen undrar vi hur Alliansen kommer rösta idag när decemberöverenskommelsen testas i praktiken för första gången, och hur alternativen till Decemberöverenskommelsen skulle kunna se ut. Gunnar Wetterberg, författare och samhällsdebattör, och PM Nilsson, ledarskribent Dagens Industri, ger sin syn på saken.

Vi ställer oss också frågan (igen) om rasbegreppet är en social konstruktion, med anledning av skandalen i den amerikanska medborgarrättsorganisationen NAACP (Nationella organisationen för färgades avancemang), och så berättar Bengt K-son varför han vill ha tändkulemotorljud på de nya elbussarna.

Programledare: Thomas Nordegren

Bisittare: Louise Epstein

Producent: Kicki Möller

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".