Susanne Ljung möter Robyn

51 min

Robyn är en artist och stilikon som lyckats med att återuppfinna sig själv gång på gång. I veckans Stil Sommar berättar hon om varför hon fascineras av fulhet, om vikten av mjukhet och vad hon tänker om att människor på halloween klär ut sig till henne.

Robyn växte upp i en teaterfamilj, sjöng in signaturmelodin till Lilla Sportspegeln när hon var 12 år och fick sitt genombrott som tonåring bland annat med hitten Show Me Love. Men mycket har hänt sen dess. I dag har hon ett eget skivbolag, är aktuell med en ny skiva och säger att hon just nu inne i en förvandlingsfas, utan att riktigt veta var hon kommer att landa härnäst i sin karriär.


Stil Sommar är en specialserie i P1 med start efter midsommar. I åtta exklusiva intervjuer går Stil på djupet med världsberömda kreatörer inom mode, design, journalistik och musik. Programledaren Susanne Ljung har tillsammans med sin redaktion rest runt i Europa, USA och Sverige för att möta personligheter som Kanye West, Robyn, Suzy Menkes, Rob Halford, Margareta van den Bosch, Johnny Johansson, Rick Owens och Kim Hastreiter. 

 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".