Vita Bergen och Maja Francis i sessionkonsert

Här finns inget ljud

Vilken kväll det blev när Vita Bergen och Maja Francis kom till Radiohuset i Malmö för direktsänd Sessionkonsert! En peppad publik fick både njuta av fantasifull pop och indie med elektroniska influenser samt se Vita Bergen-Robert stå på händer. 

Förra månaden debuterade Maja Francis med singeln ”Last Days Of Dancing” som snabbt plockades in på P3s spellista och blev utnämnd till Veckans val. Låten är ett av flera verk i Majas växande skattkammare av sånger, som skapades i ett gult 70-tals kök i Flen tillsammans med Veronica Maggio och Petter Winnberg (Amason). Tillsammans har de skapat Majas musikaliska värld av fantasy pop!

Indiebandet Vita Bergen består av William Hellström och Robert Jallinder. Bara några månader efter sin debut-EP har de redan turnerat i Europa, supportat Markus Krunegård i Sverige, toppat albumlistor och haft 800 personer hängandes på dörren när de spelade på Pustervik i hemstaden Göteborg. Musiken kan beskrivas som melodiintensiv, våglik indiepop med elektroniska influenser. 

Programledare: Sofie Nustad
Producent: Mari Hesthammer
Musiktekniker: Bo Kristiansson

Programmet är en repris från 8 april.

Musik som spelats i avsnittet

  • 20.29
    Hitmane - Miss U
    Kompositör: Composer missing
    Bolag: Label Missing
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".