Har längden betydelse?

32 min

Programledare Towe Cho Matre. För er som inte tror att längden har betydelse, följ med Robin Olin till Italien, där penisförlängning nästan blivit en industri. Möt den amerikanska journalisten Barbara Demick som har skrivit en skakande bok om nordkorea - hennes focus är SVÄLTEN i det slutna landet. VAD hände med dom folkliga upproren i Nordafrika? Är revolutionsyran redan över ? Hör vår mellanösternkorrespondent Cecilia Udden fundera kring revolutionens baksmälla. Hör Alice Petren om konsekvenserna av att fransmannen Dominique Strauss Kahn tvingats avgå från chefsrollen på IMF,Internationella valutafonden, misstänkt för att ha försökt tvingat till sig sex av en kvinna i New York. Han var dessutom aktuell som de franska socialisternas presidentkandidat, i valet nästa år. Nils Horner om att även miljöarbete, inte bara terrorism, kan vara farligt i Pakistan. Två aktivister som kämpar mot skövlingen av landets mangroveskogar har dödats.

För er som inte tror att längden har betydelse, följ med Robin Olin till Italien, där penisförlängning nästan blivit en industri.

Möt den amerikanska journalisten Barbara Demick som har skrivit en skakande bok om nordkorea - hennes focus är SVÄLTEN i det slutna landet.

VAD hände med dom folkliga upproren i Nordafrika?
Är revolutionsyran redan över ?
Hör vår mellanöstern
korrespondent Cecilia Udden fundera kring revolutionens baksmälla.

Hör Alice Petren om konsekvenserna av att fransmannen Dominique Strauss Kahn tvingats avgå från chefsrollen på IMF,Internationella valutafonden, misstänkt för att ha försökt tvingat till sig sex av en kvinna i New York. Han var dessutom aktuell som de franska socialisternas presidentkandidat, i valet nästa år.

Nils Horner om att även miljöarbete, inte bara terrorism, kan vara farligt i Pakistan. Två aktivister som kämpar mot skövlingen av landets mangroveskogar.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".